BELASTINGADVISEURS

Belastingadviseurs belastingadvieskantoren fiscaal advocaten vinden op plaats. Vind de dichtstbijzijnde belastingadviseur

belastingadviseurs.nl

Mejor Tax Compliance & Consultancy BV

 

Mejor Tax Compliance & Consultancy BV
David Harreman
Wijbrugstraat 21
3011 XW Rotterdam
Postbus 10043
3004 AA Rotterdam
Tel.: 010 2234989
Tel.: 06 51208554
www.mejortax.nl

Mejor Tax Compliance & Consultancy BV is een nieuw advieskantoor dat zich richt op de fiscaliteit waar de ondernemer en zijn onderneming mee te maken krijgt. Wij hebben zowel IB ondernemers als VpB ondernemers in onze klantenportefeuille.

Mejor richt zich voornamelijk op vraagstukken op het gebied van Vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en BTW. Binnen deze gebieden beschikt Mejor over uitgebreide kennis. Naast de kennis die Mejor in huis heeft, maakt Mejor ook gebruik van de kennis van een geselecteerd groepje adviseurs van buitenaf. Deze adviseurs adviseren de klanten van Mejor op gebieden waarbinnen zij expert zijn. Op deze manier kan Mejor haar klanten de meest optimale dienstverlening verschaffen.

Mejor werkt tegen vooraf af gesproken prijzen voor zowel de advisering als voor het opstellen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Op deze manier weet de klant altijd vooraf hoeveel de dienstverlening kost en zijn er geen verrassingen achteraf.

MEJOR TAX COMPLIANCE & CONSULTANCY BV: VOOR EEN BETERE FISCALE BALANS.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands